Aldrig någon ro

Idag var vi på kontrollröntgen av Lucas arm. Den är felställd och de ville operera den imorgon. Jag sa att vi inte kunde det på grund utav att vi ska begrava hans storasyster. Kontentan vart att vi blev inskrivna på avdelningen och fick permission till lördag morgon då vi ska åka in och operera den då.

5 Responses to Aldrig någon ro

  1. Har också begravt ett barn, en son. Tänker på er imorgon.

  2. Älskade Bettan, nu är er kvot fylld <3 Ni är i mina tankar dagligen. Kram!

  3. Malin Gutentoft

    Kan bara instämma med Camilla, nu kan det få räcka för er del. Jag tänker mycket på dig och din familj och funderar på hur livet ter sig för er nu. Jag sänder så mycket kärlek och styrka jag kan till dig kära vän.

  4. Lisa Bergqvist

    Finner inga ord! Jag kan bara säga att ni finns ständigt mina tankar och om det gick skulle jag skicka er massvis med kraft och energi

  5. ja nu får det banne mig räcka.. nu har ni fått er beskärda del och ska inte behöva gå igenom mer nu…<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>