Linnéor

Linnéa kommer ha flera Linnéor målade på sin vita kista och det symboliserar hur vi känner. Idag skulle vi välja ett foto att ha bredvid hennes kista. Det är svårt att välja ut ett. Vi skulle vilja ha ett kort på Linnéa när hon skrattar men finner då att de korten är rätt gamla. Från en tid när Linnéa inte var så drabbad av sin sjukdom men samtidigt så vill vi ha ett kort på den Linnéa var från tiden innan hon gick bort. En kämpe. En tjej som sedan länge slutat skratta men var den finaste i världen. Vi kunde inte välja. Vi gick under istället. Jag började städa på hennes rum men kunde inte avsluta. Vart återigen arg över att solen sken och fåglarna kvittrade.

Elias är hos en kompis hela helgen. Jag och Peter var själva med de små. De två små. Inte alla tre små. Saknaden idag vart obeskrivlig. Vi ville komma hemifrån, försökte komma på olika småprojekt att börja med, ärenden att åka på. Men orken fanns inte. Sorgen vägde tungt över oss. Det tyngsta är när vi inte har besök, när vi går här hemma själva. Då går vi under fullständigt. Jag förstår att vi behöver sådana här dagar men samtidigt är det jobbigt att fortfarande vara helt slut, trött, ledsen och helt utan energi.

Idag när jag gick igenom Linnéas saker hittade jag hennes smyckesskrin. Så nu hänger Linnéas graverade lyckoslant med hennes namn, guldhjärta och två par barnskor i silver runt min hals.

2 Responses to Linnéor

  1. Jag beklagar att Linnea nu har lämnat er! Jag började följa din blogg i höstas, när jag var gravid med vårt 3e barn o fått reda på att min mamma var obotligt sjuk i cancer o inte visste hur jag skulle orka med den sorgen. Då jag läste om er o Linneas kamp varje dag, insåg jag att om ni var starka nog att kämpa varje dag, så var ju mitt liv ändå ganska bra. Tyvärr dog vår efterlängtade dotter i min mage i v38+2 & föddes 18/12. Har därför inte orkat att läsa din blogg under denna tid o när jag nu går in till er här igen, finner jag att er älskade dotter nu fått lämna er! Jag är så oerhört ledsen för er skull o mina tankar
    finns med er! Styrkekramar till er<3!
    Sov så gott lilla Linnea!

    • Tack Karin att du delar med dig! Det enda råd jag kan ge om jag nu ska ge mig på ett sådant så ta allt i myrsteg. Utgå från vad du behöver och hur du sörjer är helt upp till dig. Många kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>