Bra och dåliga dagar

Ena dagen har jag svårt för att komma ur sängen. Andra dagen flänger jag runt i ett galet tempo och får allt fixat. Dagen idag går jag runt som i ett töcken. Idag har vi planerat Linneas begravning. Något ingen ska behöva göra. Det pratas om begravningen som ett avsked men jag är inte redo för det. Hon fattas mig så det gör ont i mig. Fastän jag trott att jag gråtit alla tårar så fortsätter de att komma. Jag ringer samtal och får som svar att de kondolerar, jag får kondoleansblommor, kondoleanssms, kondoleansmail, kondoleanskort och kondoleansbrev. Idag fick vi ett brev addresserat Dödsboet Linnéa Lunderbye. Det enda jag vill är att få tillbaka Linnéa. Jag vill inte välja kista, blommor, handbuketter, psalmer eller fina sånger. Jag vill inte sörja. Jag vill inte vara trött. Jag vill ha tillbaka allt som det var. Jag vill ha tillbaka Linnéa.

3 Responses to Bra och dåliga dagar

  1. Malin Jansson

    <3 <3 <3

  2. Malin Gutentoft

    <3 kramar och tankar till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>