Fonus

I fredags var jag och Peter på Fonus för planering av Linnéas begravning. Det var ett av det mest omtumlande möte jag haft. Där satt vi och pratade kistor, blommor, färg på banden och hennes annons. Vi önskar även att Linnéas begravning är öppen för alla som vill komma.  Jag hade aldrig kommit så långt i min sorg efter Linnéa utan alla dessa fantastiska människor vi har omkring oss. Alla dem som delade Linnéas tre sista dagar. De som kommit med mat vilket har gjort att vi faktiskt ätit denna vecka. De som hört av sig på alla dess vis. Tack för alla varma ord, tankar och handlingar. Utan er hade jag aldrig klarat denna vecka.
ll

One Response to Fonus

  1. Malin Gutentoft

    Tänker på er varje dag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>